PROFILFILM

 
 
 

FÅ EN PROFILFILM


En profilfilm er virksomhedens udvidede visitkort. Levende billeder sammensat med en speaker, som forklarer budskabet kombineret med stemningsbilleder, musik samt fokus på at ramme den rigtige målgruppe med de rette elementer. Filmen kan spredes viralt på diverse medier, som Facebook, Linkedin etc. I øger i høj grad synligheden og kendskabsgraden af jeres virksomhed.
Længden på en profilfilm
Længden på en profilfilm er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Vi vil som udgangspunkt lave en profilfilm på omkring 1-2 minutter.
Processen
Vores filmmand kontakter jer telefonisk for at afdække jeres behov. Vi fokuserer kun på at levere det bedste indhold af kvalitet, og derfor bestræber vi os stærkt efter, at service og kvalitet skal hænge sammen. Jeres video vil blive leveret i 1080 HD.
Journalist interview
Journalisten vil kontakte jer for at brainstorme tekstindholdet til videoen.
Speaker
Vi bruger en speaker til jeres film. Vi kan tilbyde alle former for speakers, som passer til jeres virksomhedsprofil.
Spred budskabet viralt
Ved at vælge en profilvideo vil I styrke jeres markedsføring. Vi leverer altid filmen i høj kvalitet, som linkes til Youtube.
Hvad koster det?
Det koster en kop kaffe! En god relation med jer og jeres netværk er vores koncept. Vores primære opgave er at bruge tiden fornuftig på at finde de rette annoncører, som matcher jeres branche. Vi vil som udgangspunkt altid først tage kontakt til jeres netværk og samarbejdspartnere. I skal blot formidle en netværksliste af gode leverandører og samarbejdspartnere.
 

SENESTE PROFILFILM FOR MAY BOLIG ADVOKATER

Denne Profil- film på 86 sek. for May Bolig Advokater er blevet produceret til kundens hjemmeside.
Hjemmesiden mayboligadvokater.dk er også lavet af Agenci Advertising.
 

Lad os hjælpe med at synliggøre jeres virksomhed.
Hør om jeres muligheder nu


KONTAKT OS