PROFILBROCHURE

 
 
 

FÅ EN PROFIL BROCHURE


En profilbrochure løsning giver jer muligheden for at sprede jeres budskab. Brochuren er et effektivt redskab til at øge jeres netværk samt udnytte potentialet til at nå ud til flere potentielle kunder og samarbejdspartnere. I vil fremstå mere professionelle, og øge kendskabet til virksomhedens identitet. Samtidigt skaber brochuren stolthed internt i jeres virksomhed.
Hvor mange profilbrochure er med i aftalen?
I modtager minimum 2.500 brochure leveret til firmaadressen i A4 format med glans og høj kvalitet. Hvis man som virksomhed ønskes et større oplag eller andet format, kan dette også aftales i processen.
Kan man husstandsomdele til et bestemt område i Danmark?
Vi tilbyder husstandsomdeling til hele Danmark. Har man behov for at ramme et bestemt postnummer, kan dette aftales med rådgiveren, dog mod en betaling.
Webbrochure
I vil modtage brochuren som et link og PDF, som kan sendes digitalt eller spredes online via de sociale medier. Alle annoncer i brochuren linkes til annoncørenes hjemmesider.
Projektleder
Jeres primære kontaktperson, beslutningstager og ansvarlig for overholdelse af deadlines.
Journalist interview
Vores inhouse journalist vil tage kontakt til jer via telefon eller ved personligt fremmøde. I samarbejde med jer, vil journalisten udarbejde det redaktionelle stof til jeres nye brochure, målrettet til læserne.
Fotografering
Alle billeder, som vores professionelle fotograf har taget af virksomheden, vil også blive leveret til jer i et dropbox link med alle rettigheder til eget brug.
Design og Layout
Jeres profilbrochure udarbejdes af vores dygtige grafiker, som har været i branchen og specialiseret sig indenfor magasiner og brochure siden 1984. Vi sørger altid for at layoutet er målrettet modtageren.
Hvad koster det?
Det koster en kop kaffe! En god relation med jer og jeres netværk er vores koncept. Vores primære opgave er at bruge tiden fornuftig på at finde de rette annoncører, som matcher jeres branche. Vi vil som udgangspunkt altid først tage kontakt til jeres netværk og samarbejdspartnere. I skal blot formidle en netværksliste af gode leverandører og samarbejdspartnere.

Lad os hjælpe med at synliggøre jeres virksomhed.
Hør om jeres muligheder nu


KONTAKT OS